Afbeelding van Tuinadvies Emmen

Ontwerp

Zonder bouwtekening is het lastig om verantwoord een huis te bouwen. Voor de aanleg van uw (droom)tuin hebt u een vergelijkbaar plan van aanpak nodig.

Dankzij onze ervaring en voortdurende inspiraties creëren wij eigentijdse, hoogwaardige en bijzondere tuinen. Na een eerste kennismaking en het bespreken van de wensen maken wij in opdracht een 3D-tuinontwerp met bijbehorende offerte. In het 3D-tuinontwerp worden aspecten als verlichting, beregening en beplantingsplan desgewenst meegenomen.

Tuinontwerp
stock bestrating

Kosten Tuinontwerp

Het tuinontwerp werkt als volgt. Eerst vindt er een oriënterend gesprek plaats waarbij de tuin ingemeten wordt. Vervolgens wordt op basis van de geschatte tijd voor het digitale ontwerp een offerte opgesteld of een prijs afgesproken. De kosten voor het ontwerp liggen meestal tussen de 100 en 400 euro. Bij goedkeuring hiervan gaan we direct aan de slag met het ontwerp. Het grote voordeel van een digitaal ontwerp is dat aanpassingen makkelijk kunnen worden doorgevoerd.

Op basis van het ontwerp maken we natuurlijk ook een calculatie / offerte voor de aanlegwerkzaamheden. Wanneer wij de tuin ook mogen gaan maken brengen wij de ontwerpkosten in mindering. Als u zelf een goede schets op schaal heeft gemaakt, stellen we de bijbehorende offerte uiteraard kosteloos op.

Contact opnemen0591-245000